2020-08-30 09:14:11• hírek • Bede Emőke

A késelő előzetes letartóztatásáról döntött a törvényszék

Amint arról nemrégiben beszámoltunk, tragikus események helyszínévé vált a pénteki nap késő esti óráiban a szatmárnémeti Coposu sétány, ahol egy agresszív hajléktalan késsel oltotta ki egy mindössze 29 éves, erdődi fiatalember életét.

Meg nem erősített információk szerint a támadó elállta a járdán közeledő, fiatalokból álló csoport útját. Amikor a későbbi áldozat arra kérte az illetőt, hogy engedje őket áthaladni, a férfi szempillantás alatt belemártotta kését a fiatalba, majd elmenekült.


A 112-re befutó segélyhívásban pontosított helyszínre rövid időn belül kiérkezett egy mentőautó, melynek csapata az elsősegélynyújtást követően a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállította a sérültet. A fiatalembert ért szúrás azonban végzetesnek bizonyult, az áldozat életét már az orvosok sem tudták megmenteni.


A rendőrségnek ezzel párhuzamosan sikerült kézre kerítenie az elkövetőt, akiről úgy tudni, nem ismeretlen a hatóság számára, hiszen a férfitól nem áll messze a rendbontás és az agresszió sem. A baráti társaság által is beazonosított hajléktalant a nyomozó hatóság bekísérte kihallgatásra, majd az ügyészség kezdeményezte ellene az előzetes letartóztatást is.


A kényszerintézkedést a törvényszék is jóváhagyta, ezért S. Vasile Anderson szeptember 27-ig már biztosan letartóztatásban marad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: